over

 Atelier lilibo

Ik ben Lien, goudsmid, en oprichter van Atelier lilibo. Bij Atelier lilibo ligt de focus op handwerk. Ieder juweel dat ik voor jullie maak, wordt met veel liefde en zorg gecreëerd in mijn atelier in Drongen vanuit de grondstoffen goud of zilver. Ieder juweel is ambachtelijk vervaardigd en dus uniek.

Bij Atelier lilibo vind je een gevarieerde vaste collectie, maar ook juwelen op maat. Bij maatwerk ontwerp ik samen met jou een persoonlijk juweel volgens je wensen en materiaalkeuzes. Ik creëer ook juwelen met je oud goud. Heb jij ergens een juweel dat je niet meer draagt of een erfstuk dat je graag een nieuw leven wil geven? Ik vorm deze met veel plezier om tot een nieuw juweel. Contacteer mij gerust om de mogelijkheden te bespreken.

atelier lilibo
over aterlierlilibo 2
over aterlierlilibo 1

 over

 Lien

Ik ben Lien, 30 jaar, gepassioneerd goudsmid en trotse mama van Lotte.

Ik hou van de kleine dingen in het leven: vers gewassen lakens, de lachjes van mijn dochter, de eerste lentezon, verjaardagen vieren met mijn gezin, aperitiefjes drinken, gezelschapspelletjes spelen, samen lachen met vrienden, barbecueën en mooie dingen creëren.

In 2020-2021 volgde ik mijn opleiding tot goudsmid bij Syntra West en ondertussen blijf ik mij bijscholen om jullie nog meer te kunnen aanbieden.